Bosch exigeix a Boris Johnson que “reconsideri” la seva posició sobre un Brexit sense acord: “No és una bona idea”

El conseller d'Acció Exterior alerta que no beneficiaria ni al Regne Unit, ni a la UE, ni a Catalunya

Publicitat

El conseller d’Acció Exterior Alfred Bosch ha demanat al nou líder conservador i successor de Theresa May, Boris Johnson, que “reconsideri” la seva posició sobre un Brexit sense acord. “No és una bona idea ni pel Regne Unit, ni per a la UE ni per Catalunya”, ha defensat Bosch en declaracions a l’ACN un dia abans que l’exalcalde de Londres prengui possessió del càrrec com a nou primer ministre britànic. Així, el conseller ha alertat que si el RU surt del bloc europeu sense un pacte amb Brussel·les “no beneficiarà a ningú” perquè introduiria “elements d’incertesa”.

Des del Departament, defensen que han estudiat “l’impacte dels diferents escenaris” del Brexit per als ciutadans catalans i britànics, així com en diversos sectors econòmics i socials. “Procurarem que aquest impacte no sigui desfavorable”, ha promès Bosch.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca