Arriba la 17a edició del MASiMAS Festival

El festival celebra la seva 17a edició del 30 de juliol al 31 d'agost, amb una programació que arriba a nous espais de Barcelona i que ofereix propostes de tots els gèneres i per a tots els gustos.

Publicitat

Per dissetè any consecutiu, Barcelona gaudeix d’un festival que omple les nits d’agost, totes, de música en viu. És el San Miguel Mas i Mas Festival, un certamen que ofereix un ampli ventall de propostes de diferents gèneres: del jazz a l’electrònica, passant pel flamenc, el soul, el blues i la música cubana, entre d’altres.

Una trobada per gaudir de concerts en grans —i emblemàtics— escenaris de la ciutat, però també per assaborir-la en locals de petit format, que és de fet a on sona els 365 dies de l’any a les sales que gestiona Mas i Mas: Jamboree, Tarantos i Moog.

Entre el 30 de juliol i el 31 d’agost, 93 propostes sonaran repartides en 8 espais de la ciutat comtal: Teatre Coliseum, Poble Espanyol, Jamboree, Tarantos, Moog, Terrassa San Miguel Festes de Gràcia, plaça Reial i bar Glaciar.

Obrirà el festival al Teatre Coliseum I’m a Soul Woman, un tribut a les grans veus de la història del soul, i Hypnotic Brass Ensemble, una torrencial banda de metalls procedent de Chicago.  Noms com ara Jean Toussaint, Carla Cook i Perico Sambeat actuaran al Jamboree durant la primera setmana d’agost, coincidint amb la seva participació en el seminari de jazz que organitza la Global Music Foundation a Barcelona. Per segon any consecutiu, San Miguel Mas i

Publicitat

Mas Festival acollirà part de l’activitat d’aquesta important fundació amb seu a Londres. La cava de la plaça Reial serà també un indret per descobrir el jazz, el soul, el funk o el blues que s’albira en les pròximes dècades, amb joves talents del país i de la resta del món, però també per escoltar a músics amb una llarga i fecunda trajectòria.

Essència Flamenca amb la bailaora Olga Llorente, durant la primera quinzena del certamen, i l’art del també ballarí el Yiyo, durant la segona, ompliran de duende la sala Tarantos. Per la seva banda, el Moog tornarà a proposar-nos la millor electrònica que es pugui escoltar a la ciutat.

Els millors DJ seran precisament els encarregats de posar la música en la festassa que clourà al San Miguel Mas i Mas Festival’19 al Poble Espanyol.

El Poble Espanyol, la plaça Reial, amb 10 concerts a l’aire lliure, el bar Glaciar, amb diferents jam session, i la Terrassa San Miguel, en el marc de la Festa Major de Gràcia, són els nous escenaris del certamen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes