Corea del Sud fa dos trets d’advertiment contra un avió militar rus que va violar el seu espai aeri

És la primera vegada que una aeronau russa viola l'espai aeri de Corea del Sud

Publicitat

El Ministeri de Defensa de Corea del Sud ha informat aquest dimarts que l’Exèrcit ha fet dos trets d’advertiment contra un avió militar rus que va violar l’espai aeri sud-coreà.

És la primera vegada que una aeronau russa viola l’espai aeri de Corea del Sud, tal com ha indicat en un comunicat el Ministeri, que ha explicat que “l’Exèrcit va prendre mesures tàctiques, entre elles el llançament de bengales”.

L’avió militar hauria entrat a l’espai aeri sud-coreà dues vegades i la segona irrupció hauria tingut lloc 20 minuts després de la primera.

El Govern sud-coreà ha enviat una queixa formal al secretari del Consell de Seguretat de Rússia, al qual ha demanat que examini l’incident i que prengui les mesures oportunes, segons recull un comunicat de la Presidència sud-coreana. “Si això es repeteix prendrem fortes mesures”, ha asseverat el cap de Seguretat Nacional, Chung Eui-yong.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca