Dimecres 21 Agost, 2019

El PP demana investigar el “cas d’espionatge” a les escoles

Fernández reclama la compareixença de Capella i anuncia que portarà al Congrés la necessitat d'una xarxa informàtica independent de la Generalitat

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha demanat la dimissió del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, pel “cas d’espionatge” als patis d’escola. En una roda de premsa a la seu dels populars, Fernández també n’ha reclamat una comissió d’investigació. A més, el cap de files dels populars catalans ha demanat la compareixença de la consellera de Justícia, Ester Capella, pel mateix fet, i ha anunciat que portarà al Congrés la necessitat d’una xarxa informàtica “pròpia i independent” del Govern de la Generalitat.

5,235FansM'agrada
939SeguidorsSeguir
15,471SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca