Diumenge 08 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El PP demana investigar el “cas d’espionatge” a les escoles

  Fernández reclama la compareixença de Capella i anuncia que portarà al Congrés la necessitat d'una xarxa informàtica independent de la Generalitat

  El president del PPC, Alejandro Fernández, ha demanat la dimissió del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, pel “cas d’espionatge” als patis d’escola. En una roda de premsa a la seu dels populars, Fernández també n’ha reclamat una comissió d’investigació. A més, el cap de files dels populars catalans ha demanat la compareixença de la consellera de Justícia, Ester Capella, pel mateix fet, i ha anunciat que portarà al Congrés la necessitat d’una xarxa informàtica “pròpia i independent” del Govern de la Generalitat.

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,585SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca