Pleasure Island pren Hangar

La celebració s’emmarca en la XII edició de les Sessions Polivalents

El 26 de juliol la festa Pleasure Island pren Hangar! La celebració s’emmarca en la XII edició de les Sessions Polivalents, un conjunt d’activitats de caràcter anual i d’un sol dia de durada que són gestionades per les artistes residents d’Hangar.

Publicitat

Aquest 2019, les artistes conviden a Pleasure Island, una festa “infantil” on el flux entre el naïf i el sinistre genera un espai de trobada en què el joc i els estats d’ànim més instintius i primaris s’entrellacen amb somriures creepy i sensacions de parc d’atraccions abandonat. Una mena de fira a través de la qual se succeiran accions, sessions de djs, música en directe, instal·lacions i moltes sorpreses.


Programa música

20 h Opening

21 h Obertura del castell

21 h – 22 h  La Britney Calva Dj’s

22 h – 22.30 h Luna Ki

22.30 h – 23 h Qualiatik

23 h – 24 h Diego Navarro Dj

24 h – 1 h ¥€$Si PERSE

1 h – 2 h Bartolomé

2 h – 3 h Kaverna

I amb

Ricarda Padín / Club del videojoc / Antoni Hervàs / Club de cicatrización

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes