Pleasure Island pren Hangar

La celebració s’emmarca en la XII edició de les Sessions Polivalents

Publicitat

El 26 de juliol la festa Pleasure Island pren Hangar! La celebració s’emmarca en la XII edició de les Sessions Polivalents, un conjunt d’activitats de caràcter anual i d’un sol dia de durada que són gestionades per les artistes residents d’Hangar.

Aquest 2019, les artistes conviden a Pleasure Island, una festa “infantil” on el flux entre el naïf i el sinistre genera un espai de trobada en què el joc i els estats d’ànim més instintius i primaris s’entrellacen amb somriures creepy i sensacions de parc d’atraccions abandonat. Una mena de fira a través de la qual se succeiran accions, sessions de djs, música en directe, instal·lacions i moltes sorpreses.


Programa música

20 h Opening

Publicitat

21 h Obertura del castell

21 h – 22 h  La Britney Calva Dj’s

22 h – 22.30 h Luna Ki

22.30 h – 23 h Qualiatik

23 h – 24 h Diego Navarro Dj

24 h – 1 h ¥€$Si PERSE

1 h – 2 h Bartolomé

2 h – 3 h Kaverna

I amb

Ricarda Padín / Club del videojoc / Antoni Hervàs / Club de cicatrización

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca