Diumenge 08 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Més juristes denuncien a l’ONU la “violència policial” l’1-O i la situació dels presos a Espanya

  L'associació de juristes Col·lectiu Praga reclama l'alliberament dels independentistes i una investigació a les forces de seguretat de l'estat pel dispositiu del referèndum

  El Col·lectiu Praga ha denunciat a les Nacions Unides la “violència policial” l’1-O, la situació dels independentistes presos i “la vulneració de drets fonamentals” a Espanya. L’associació de juristes ha traslladat aquesta queixa de cara el pròxim examen sobre drets humans de l’ONU que ha de passar l’estat espanyol a principis del 2020. En aquesta denúncia el col·lectiu també reclama a l’organització internacional que recomani la posada en llibertat dels independentistes en presó preventiva, una investigació a les forces de seguretat de l’estat pel dispositiu del referèndum i la reforma de la llei mordassa.

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,585SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca