Diumenge 08 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  L’artista argentí Nicolás Romero instal·la un mural de gran format a Cervera

  Caracteritzat per un estil surrealista que beu del collage, l'artista es troba en ple procés de creació de l'obra

  L’avinguda Duran Sanpere de Cervera (Lleida) s’ha convertit aquest dijous en el primer escenari del MMEU a Cel Obert, la segona edició de les microaccions artístiques ‘Moments Màgics Espais Únics’ de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, amb la instal·lació d’un mural de gran format de l’artista argentí Nicolás Romero amb aportacions dels veïns de la ciutat.

  Nicolás Romero ha presentat el mural de gran format, que està pintant en una paret de 10 metres d’alçada des del passat 15 de juliol, ha informat l’organització en un comunicat.

  Caracteritzat per un estil surrealista que beu del collage, Romero es troba en ple procés de creació de l’obra, que rep diferents influències que han aportat els ciutadans sobre la base de la pregunta ‘Com representaries la cultura a Cervera?’.

  6,119FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,585SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca