L’Acampada Jove va obrir ahir la 24a edició amb Boikot, Oques Grasses i Zoo com a caps de cartell

El festival se celebra a Montblanc i reivindica Carme Forcadell i Dolors Bassa

Publicitat

L’Acampada Jove va obrir les portes ahir de la 24 edició aquest dijous per onzè any consecutiu a Montblanc. Durant tres dies el festival político-musical rebrà milers de persones atretes per un cartell on destaquen Boikot, Oques Grasses i Zoo. En la vessant reivindicativa, s’amplia l’oferta de xerrades i tallers de temes com l’antifeixisme, el feminisme o la lluita pel territori. El certamen d’enguany porta per lema ‘Canviem la història’ i reivindica les polítiques independentistes empresonades Dolors Bassa i Carme Forcadell.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, va valorar que volen fer “una clau de judo a la repressió i a la sentència que vindrà en els propers mesos del judici”. Així, el festival defensarà “la necessitat d’organitzar-se i implicar-se dels joves per crear una resposta que venci la repressió”. L’Acampada Jove està organitzada per les Joventuts d’Esquerra Republicana i per l’Associació Cultural Acampada Jove.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca