Els Mossos reforçaran la investigació a Ciutat Vella i contra els furts i els narcopisos

Interior i Ajuntament de Barcelona es comprometen a reobrir l'oficina de plaça de Catalunya de forma "quasi immediata"

Publicitat

El Departament d’Interior reforçarà la investigació criminal en diverses àrees, que són Ciutat Vella, furts, narcopisos, delinqüència en zones turístiques, l’oci i les agressions sexuals i les estrebades. Aquest ha estat un dels compromisos que el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha presentat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la Junta Local de Seguretat, a més dels 320 nous mossos d’esquadra que destinaran a Barcelona en els propers mesos, i que ja va anunciar aquest dijous, i d’un pla estratègic per millorar la seguretat, que volen tenir enllestit en tres mesos. En la reunió, Interior i consistori s’han compromès que els Mossos reobrin de forma conjunta amb Guàrdia Urbana l’oficina de plaça de Catalunya “amb la voluntat que sigui de forma quasi immediata”. Els furts han augmentat a Barcelona un 8,3% el primer semestre del 2019; els robatoris violents o amb intimidació, un 31% i els robatoris amb força a establiments comercials, un 66%.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes