Diumenge 08 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Els Mossos reforçaran la investigació a Ciutat Vella i contra els furts i els narcopisos

  Interior i Ajuntament de Barcelona es comprometen a reobrir l'oficina de plaça de Catalunya de forma "quasi immediata"

  El Departament d’Interior reforçarà la investigació criminal en diverses àrees, que són Ciutat Vella, furts, narcopisos, delinqüència en zones turístiques, l’oci i les agressions sexuals i les estrebades. Aquest ha estat un dels compromisos que el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha presentat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la Junta Local de Seguretat, a més dels 320 nous mossos d’esquadra que destinaran a Barcelona en els propers mesos, i que ja va anunciar aquest dijous, i d’un pla estratègic per millorar la seguretat, que volen tenir enllestit en tres mesos. En la reunió, Interior i consistori s’han compromès que els Mossos reobrin de forma conjunta amb Guàrdia Urbana l’oficina de plaça de Catalunya “amb la voluntat que sigui de forma quasi immediata”. Els furts han augmentat a Barcelona un 8,3% el primer semestre del 2019; els robatoris violents o amb intimidació, un 31% i els robatoris amb força a establiments comercials, un 66%.

  6,119FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,585SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca