Diumenge 08 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Zoo de Barcelona destaca la importància de mantenir una població de ximpanzés als zoos

  A més, des del Zoo s'han fet 204 publicacions científiques sobre primats, 20 de les quals són específiques sobre ximpanzés, incloent una tesi doctoral i un article publicat a la revista 'Science'.

  El Zoo de Barcelona ha defensat aquest divendres que “és molt important mantenir una població de ximpanzés sana i estable” en el conjunt de zoològics de l’Associació Europea de Zoos i Aquaris (Eaza), i alhora mantenir l’esforç en les accions de conservació de l’hàbitat d’aquests primats.

  Ho ha dit en un comunicat després que diumenge passat se celebrés el Dia Mundial del Ximpanzé, durant el qual va posar en valor la tasca que duu a terme en la conservació d’aquesta espècie, que es troba en perill d’extinció, i va acollir activitats organitzades per l’ONG SOS Primates, amb la qual col·labora el Zoo.

  El zoològic barceloní acull actualment un grup de set ximpanzés -dos mascles i cinc femelles- que formen part del Programa Europeu d’Espècies en Perill d’Extinció (EEP).

  A més, des del Zoo s’han fet 204 publicacions científiques sobre primats, 20 de les quals són específiques sobre ximpanzés, incloent una tesi doctoral i un article publicat a la revista ‘Science’.

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,585SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca