Serializados Fest designa Dinamarca com a país convidat i estrenarà la nova sèrie de l’autor de ‘Borgen’

També oferirà la 'premiere' internacional de la cinquena temporada de la sèrie britànica 'Inside No 9' en col·laboració amb la BBC i Filmin

La sisena edició del Serializados Fest tindrà Dinamarca com a país convidat, segons han anunciat aquest dimecres els seus organitzadors. El certamen comptarà amb la presència de Jeppe Gjervig, autor de la ficció sobre política ‘Borgen’, que aprofitarà per presentar l’estrena a Espanya de la seva nova sèrie ‘Follow the money III’. La trobada tindrà lloc del 25 al 29 de setembre al CCCB, a la seu de l’SGAE i a la sala Phenomena. D’altra banda, Serializados Fest oferirà als seus espectadors la premiere internacional de la cinquena temporada de la sèrie britànica ‘Inside No 9’ en col·laboració amb la BBC i Filmin, que serà presentada pel seu cocreador i coprotagonista, Steve Pemberton.
Dins del programa del festival, també destaca la participació d’Isobel Waller-Bridge. Creadora de bandes sonores per a televisió (‘Fleabag’, ‘Black Mirror’, ‘The ABC Murders’, ‘Vanity Fair’) oferirà una classe magistral de composició musical.

El festival amplia el catàleg de projeccions i supera la vintena d’estrenes, entre la secció Premieres (les novetats de les principals plataformes) i Panorama (selecció de sèries d’arreu del món sense distribució a Espanya).

Publicitat

Com a principals novetats, Serielizados Fest inaugura la secció ‘Behind the Scenes’, on diferents professionals del sector audiovisual impartiran tallers per a estudiants i professionals del sector, i una sessió enfocada al públic adolescent: ‘Instituts’.

Finalment cal dir que aquest any Serializados Fest s’expandeix a Madrid. A la capital espanyola se celebrarà del 27 al 30 de setembre al Palacio de la Prensa i a altres espais.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca