Serializados Fest designa Dinamarca com a país convidat i estrenarà la nova sèrie de l’autor de ‘Borgen’

També oferirà la 'premiere' internacional de la cinquena temporada de la sèrie britànica 'Inside No 9' en col·laboració amb la BBC i Filmin

Publicitat
La sisena edició del Serializados Fest tindrà Dinamarca com a país convidat, segons han anunciat aquest dimecres els seus organitzadors. El certamen comptarà amb la presència de Jeppe Gjervig, autor de la ficció sobre política ‘Borgen’, que aprofitarà per presentar l’estrena a Espanya de la seva nova sèrie ‘Follow the money III’. La trobada tindrà lloc del 25 al 29 de setembre al CCCB, a la seu de l’SGAE i a la sala Phenomena. D’altra banda, Serializados Fest oferirà als seus espectadors la premiere internacional de la cinquena temporada de la sèrie britànica ‘Inside No 9’ en col·laboració amb la BBC i Filmin, que serà presentada pel seu cocreador i coprotagonista, Steve Pemberton.
Dins del programa del festival, també destaca la participació d’Isobel Waller-Bridge. Creadora de bandes sonores per a televisió (‘Fleabag’, ‘Black Mirror’, ‘The ABC Murders’, ‘Vanity Fair’) oferirà una classe magistral de composició musical.

El festival amplia el catàleg de projeccions i supera la vintena d’estrenes, entre la secció Premieres (les novetats de les principals plataformes) i Panorama (selecció de sèries d’arreu del món sense distribució a Espanya).

Com a principals novetats, Serielizados Fest inaugura la secció ‘Behind the Scenes’, on diferents professionals del sector audiovisual impartiran tallers per a estudiants i professionals del sector, i una sessió enfocada al públic adolescent: ‘Instituts’.

Finalment cal dir que aquest any Serializados Fest s’expandeix a Madrid. A la capital espanyola se celebrarà del 27 al 30 de setembre al Palacio de la Prensa i a altres espais.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes