Robles, sobre l’imam de Ripoll: “Jo respondré a allò que faci referència a la gestió del meu govern”

La ministra de Defensa en funcions recorda que el director del CNI ja va comparèixer al Congrés sobre aquesta matèria

Publicitat

La ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles, ha mostrat la disposició del govern espanyol a comparèixer al Congrés o davant l’autoritat judicial si cal, però ha remarcat que ella només pot respondre per allò que ha passat durant el seu mandat. “Jo hauré de respondre a allò que faci referència a la gestió del meu govern, no sobre el que hagi ocorregut amb anterioritat, perquè no ho puc conèixer”, ha apuntat Robles sobre les informacions que vinculen l’imam de Ripoll amb el CNI. També ha recordat que el director del centre en aquell moment va comparèixer ja al Congrés en la comissió de secrets i tots els grups van poder preguntar el que van voler. La ministra ha reivindicat que els 3.500 membres del CNI treballen “amb vocació d’estat i fent-ho el millor possible”.

“Aquest govern col·laborarà sempre en tots els àmbits, al Congrés, en l’àmbit judicial, en tot allò que ens demanin”, ha dit Robles, que ha afegit, però, que ella pot respondre per la seva gestió, no per la dels seus antecessors.

En tot cas, ha mostrat la seva “enorme tranquil·litat” sabent que tant el Congrés com l’autoritat judicial poden investigar allò que creguin convenient.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca