El MACBA inaugura avui la seva cafeteria

La intervenció arquitectònica de la qual ha anat a càrrec de Llamazares Pomés Arquitectes i el servei estarà gestionat per Chichalimoná.

Publicitat

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) obrirà aquest dijous al públic les portes d’una nova cafeteria i vermuteria amb accés des de la plaça dels Àngels, la intervenció arquitectònica de la qual ha anat a càrrec de Llamazares Pomés Arquitectes i el servei estarà gestionat per Chichalimoná.

El ‘Macba Cafè’ ha estat concebut com un nou espai del museu obert tant als visitants del museu com a les persones que s’hi acostin o passegin pel barri que vol afegir un toc càlid a la blancor de l’emblemàtic Edifici Meier, ha informat el museu en un comunicat.

El concepte gastronòmic està pensat per arribar a la multiplicitat de públics que visiten el museu, passegen per la zona o viuen per l’entorn: per a la gent del barri i la ciutat, per als qui treballen al museu, per als visitants i els qui ho gaudeixen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca