Diumenge 08 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Govern pressiona perquè l’executiu espanyol doni “explicacions” sobre l’imam de Ripoll i el CNI

  Budó reclama per carta a Calvo i Robles una reunió

  La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reclamat per carta a la vicepresidenta i ministra de Presidència de l’executiu espanyol, Carmen Calvo, i a la de Defensa, Margarita Robles, una reunió per demanar “explicacions” sobre la relació de l’imam de Ripoll i el CNI, i acabar així amb “l’alarma social”. Així mateix, la consellera de Presidència sol·licita a les ministres que donin suport a la creació d’una comissió d’investigació al Congrés sobre els atemptats del 17-A de 2017. A la carta, Budó també reclama que el govern en funcions de Pedro Sánchez doni instruccions als representants de les institucions espanyoles perquè assisteixin a la comissió ja existent al Parlament.

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,585SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca