El Govern pressiona perquè l’executiu espanyol doni “explicacions” sobre l’imam de Ripoll i el CNI

Budó reclama per carta a Calvo i Robles una reunió

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reclamat per carta a la vicepresidenta i ministra de Presidència de l’executiu espanyol, Carmen Calvo, i a la de Defensa, Margarita Robles, una reunió per demanar “explicacions” sobre la relació de l’imam de Ripoll i el CNI, i acabar així amb “l’alarma social”. Així mateix, la consellera de Presidència sol·licita a les ministres que donin suport a la creació d’una comissió d’investigació al Congrés sobre els atemptats del 17-A de 2017. A la carta, Budó també reclama que el govern en funcions de Pedro Sánchez doni instruccions als representants de les institucions espanyoles perquè assisteixin a la comissió ja existent al Parlament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes