L’Atlàntida Film Fest a Piramidón

Cinema a la fresca al gratacels de l'art de Barcelona

Publicitat

Els dies 23, 24 i 25 de juliol es celebrarà un Cicle de cinema al terrat de Piramidón on es projectaran 3 estrenes cinematogràfiques d’aquest 2019. El cicle es realitzarà com a cloenda de la 9ª edició l’Atlàntida Film Fest, organitzada per Filmin, durant aquest mes de juliol. En el present cicle, a través de les diverses projeccions, es pretén aprofundir en els conflictes de la societat europea contemporània fent especial atenció a les crisis del primer món.

Totes les pel·lícules seran projectades en VOSE. L’entrada és gratuïta però és necessària reserva prèvia.

23 de juliol – “Only You” Harry Wootliff, Regne Unit, 2018. 119′
Obertura de portes 21h. Inici projecció 21:45h
Debut íntim i personal que suposa un relat únic sobre la vida moderna. Protagonitzada per Laia Costa i Josh O’Connor, gira entorn a les dificultats d’una jove parella per poder tenir fills. Reserva la teva entrada.

24 de juliol – “Sons of Denmark” Ulaa Salim, Dinamarca, 2019. 120′
Obertura de portes 21h. Inici projecció 21:45h
Thriller sociològic que retrata el xoc entre el fanatisme islàmic i la ultradreta nacionalista a la ciutat de Copenhagen. En ple clima de tensió política, un policía atrapat entre ambdós fronts és el protagonista del relat. Reserva la teva entrada.

Publicitat

25 de juliol – “Stitches” Miroslav Terzic, Sèrbia , 2019. 98′
Obertura de portes 21h. Inici projecció 21:45h
Les ferides obertes de la Guerra dels Balcans porten a una mare a seguir buscant el fill que li va ser arrebatat molts anys enrere. Cru retrat de la tragèdia dels nens robats durant la guerra a l’antiga Iugoslàvia. Reserva la teva entrada.

Abans de les projeccions es podrà visitar la sala i gaudir de la posta de sol sobre Barcelona des de Piramidón.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes