El Pavelló Mies van der Rohe acull la investigació sonora i arquitectònica ‘Dazwischen’

Aquest projecte convida el públic a buscar la seva pròpia experiència en la relació entre el so

Publicitat

L’artista Lucrecia Dalt ha desplegat al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona la intervenció ‘Dazwischen’ en el marc del SónarMies, que es podrà veure en tres úniques sessions de dijous a dissabte.

Segons ha informat l’organització en un comunicat aquest dimarts, la instal·lació és una investigació sonora, arquitectònica i estètica del pavelló, amb altaveus situats en diferents punts.

Aquest projecte convida el públic a buscar la seva pròpia experiència en la relació entre el so i els elements arquitectònics i qüestionar des de l’experimentació sonora les idees de continuïtat espacial i de l’estructura de planta lliure del pavelló.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca