Von der Leyen promet al ple de l’Eurocambra ser una “gran aliada” per a “reforçar Europa”

La candidata a presidir la CE busca l'aval de l'hemicicle amb propostes socials, verdes, per l'estat de dret i un pacte migratori i d'asil

Publicitat

La candidata proposada pels estats per presidir la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, ha assegurat aquest dimarts que el seu principal principi és “reforçar Europa”. “Qui ho vulgui, em tindrà sempre com una gran aliada. Qui vulgui reduir-la, rebaixar els seus valors, es trobarà amb la resistència més fèrria”, ha afirmat en una intervenció de prop de vint minuts davant el ple de l’Eurocambra, a Estrasburg. En un intent de guanyar suports hores abans que l’hemicicle voti si l’avala o no com a successora de Juncker, Von der Leyen ha omplert el seu discurs de propostes socials, posant èmfasi en la defensa de l’estat de dret amb un mecanisme paneuropeu, un nou pacte migratori i d’asil o una política verda en els primers 100 dies de mandat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca