Una sèrie d’atacs aeris dels EUA maten 22 talibans a l’est de l’Afganistan

En els atacs també han mort altres líders talibans que encara no s'han identificat

Publicitat

Les Forces Armades dels Estats Units han matat 22 milicians talibans, inclosos diversos alts comandaments, en una sèrie d’atacs aeris a la província de Logar, a l’est de l’Afganistan, segons ha informat l’agència de notícies local Jaama.

En un comunicat, l’Exèrcit de Terra afganès ha explicat que les forces dels Estats Units han dut a terme els atacs aeris la nit d’aquest dilluns al dimarts.

Els atacs aeris han deixat un balanç de 22 milicians talibans morts i cinc més ferits. Entre els morts, hi ha diversos alts comandaments del grup fundat per Mohammad Omar, inclòs un dirigent de l’anomenada Unitat Vermella (la força d’elit dels talibans), un governador talibà d’un districte i el cap d’una comissió militar.

En els atacs també han mort altres líders talibans que encara no s’han identificat. Els talibans encara no s’han pronunciat sobre els atacs aeris que s’han produït a Logar i sobre les seves conseqüències en el moviment integrista.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca