Teletips des d’Hangar

Tota l'actualitat del centre d'art contemporani

Publicitat

Notícies dels/les residents

16/7
Y€$Si Perse participa, juntament amb La Plebeya, Mar Pons i Georgina Soler, en la performance The Accelerationist Opera – Act 1 en La Capella.
+ info

16/7
Julia Gorostidi participa amb 3 de les seves pel·lícules en el Cicle de projecció de pel·lícules d’artistes organitzat per Hugo Hemmi en Art’Lib, Ginebra, Suïssa.
+ info

18/7
Anna Irina Russell participa, amb Txe Roimeser, a Feminismes! Coreografies del gènere amb la instal·lació interactiva Susi en el CCCB.
+ info

Publicitat

19/7
Toplap organitza una celebració en forma d’Algorave en Hangar.
+ info

24/7
Paratext#37 amb Julia SpínolaSandrine DeumierLara Fluxà i Jeanine Verloop.
+ info

26/7
Celebració de Pleasure Island, la 12a edició de les Sessions Polivalents, un conjunt d’activitats de caràcter anual i d’un sol dia de durada que són gestionades per les artistes residents d’Hangar. Aquest 2019, les artistes conviden a Pleasure Island, una festa “infantil” on el flux entre el naïf i el sinistre genera un espai de trobada en què el joc i els estats d’ànim més instintius i primaris s’entrellacen amb somriures creepy i sensacions de parc d’atraccions abandonat.
+ info

Dijous oberts

Consultories gratuïtes. Els #DijousOberts són trobades setmanals obertes a artistes, creadores i desenvolupadores de diferents disciplines d’art electrònic que volen treballar amb eines de maquinari i programari lliure. L’assistència és sempre lliure i gratuïta, i permet a les participants trobar-se amb experts i expertes en tecnologia, eines lliures i col·lectius amb els quals col·laborar i compartir recursos.
+ info

Recerca

Hangar inicia el projecte europeu Biofriction. Dirigit per la investigadora Laura Benítez, Biofrictionés un projecte compromès amb les pràctiques de bioart i biohacking com a promotores de canvi en les relacions entre l’art, la ciència, les tecnologies i la societat.
+ info

Convocatòries

Fins al 19/7
Convocatòria oberta per la coordinació de l’àrea de formació i transferència de coneixement d’Hangar.
+ info

Activitats i tallers

24/7
Sessió informativa per a persones interessades a conèixer el centre i els nostres espais.
+ info

9-10/9
Iniciació sensorial al 16 mm. Un taller a càrrec d’Hamaca.
+ info

25-27/9
Nocturnal emissions. Un taller a càrrec de Francesc Ruiz en el marc de l’Institut d’Estudis del Porno.
+ info

Recomanacions

Fins al 10/9
Tens anècdotes sobre Hangar? Busquem intrahistòries: Recollim memorabilia, acudits i contes diversos, des dels seus inicis fins ara, per a una publicació polifònica sobre el centre.
+ info

Fins al 15/10
Ja és oberta la inscripció per al Postgrau d’Escenificació i Tecnologia Digital de l’Institut del Teatredel qual Hangar n’és col·laborador.
+ info

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes