Manu Guix i Àngel Llàcer reflexionen sobre els “límits de l’ambició” a ‘La tienda de los horrores’ “del segle XXI”

La comèdia musical s'estrena al Teatre Grec dijous i divendres

Publicitat

Manu Guix i Àngel Llàcer portaran aquest dijous i aquest divendres al Grec Festival de Barcelona la seva nova comèdia musical després de ‘La jaula de las locas’: ‘La tienda de los horrores’, que està previst que arribi al setembre al Teatre Coliseum. En roda de premsa, Guix ha explicat que és una història d’amor, però la trama, ha afegit, va més enllà i tracta sobre fins on és capaç d’arribar una persona per ambició i quins són els límits de l’ambició humana. I tot això, ha assenyalat, en el moment de les ‘fakes news’ i dels populismes que van creixent. Així mateix, ha destacat que volia que els espectadors tinguessin la sensació de no saber si havien anat a un musical o a un concert de rock.

‘La tienda de los horrores’ dirigida per Guix i Llàcer arrenca amb la història d’amor impossible entre en Seymour i l’Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik. Tot dona un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. En Seymour descobreix que la planta s’alimenta amb sang i cada vegada en necessita més, i comença a menjar persones.

Guix ha dit que és un espectacle musical de gran format que fa molts anys es va representar a Barcelona i es presenta “modernitzat amb una posada d’escena molt potent amb un gran equip de so, de llum i escenografia”. Han fet un esforç per portar ‘La tienda de los horrores’ “al segle XXI i presentar-la d’una forma molt més moderna”.

Ha admès que s’han arriscat bastant amb un procés d’assajos intens, ja que havien d’estrenar mesos abans al Grec. Guix ha explicat que es veurà pràcticament el mateix al Teatre Grec que al Coliseum:

Publicitat

“L’escenografia és la mateixa i a nivell de so també i el repartiment, els músics i la música en directe és similar”. “Estem fent una posada en escena molt acabada”, ha afegit.

Actors

Xavi Duch i Diana Roig estaran en els papers protagonistes. La parella treballa en una botiga de plantes, regentada per un home de mitjana edat que encarnarà el veterà actor Ferran Rañé (‘Mikado’). També hi serà José Corbacho, fent del dentista, i les tres germanes que formen The Sey Sisters seran les principals encarregades de posar veu a les composicions musicals d’Alan Menken arranjades (i tocades) per Manu Guix. La companyia la competen Marc Pociello, Sylvia Parejo, Bernat Cot, Natán Segado i Raquel Jezequel. Guix també participa al muntatge com actor.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca