La CUP presentarà conclusions pròpies al marge de la comissió del Parlament que investiga els atemptats de 2017

Els cupaires sospiten que es voldrà "amagar informació" com el paper de l'imam de Ripoll com a confident del CNI

Publicitat

El diputat de la CUP Vidal Aragonés ha explicat aquest dimarts que presentaran conclusions pròpies sobre els atemptats de l’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils al marge de les que aprovi la comissió del Parlament que investiga els fets. Tot i que és habitual que cada grup proposi les seves pròpies conclusions en una comissió d’investigació, Aragonés ha dit que volen presentar les seves públicament perquè sospiten que es voldrà “amagar informació” que les víctimes haurien de saber a les oficials. “Necessiten saber què va passar”, ha dit després que el digital ‘Público’ hagi publicat que l’imam considerat cervell dels atacs va ser confident del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) fins al mateix agost.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca