Iceta encara confia que les esquerres investeixin Pedro Sánchez

El primer secretari del PSC es mostra decebut amb Unidas Podemos a qui insta a demostrar "voluntat sincera de diàleg"

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, confia que la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol encara és possible. “Presentarà la candidatura i confiem que els progressistes la votin i que els conservadors no la bloquegin perquè no hi ha cap majoria alternativa”, ha defensat. Iceta reconeix que estan “preocupats i decebuts” amb el trencament de les negociacions amb Unidas Podemos però els ha instat a presentar propostes programàtiques i demostrar “una voluntat sincera de diàleg i acord”. “Estem en condicions de dotar a Espanya amb un govern per als propers any i creiem que no s’ha d’esperar al setembre ni a unes noves eleccions”, ha defensat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca