El Sónar demana garanties a la Fira que “la pitjor crisi” en la història del festival no es repetirà

Els directors remarquen que “tot està a punt” però que les vendes s’han vist afectades per la crisi

Publicitat

Els directors del Festival Sónar han assegurat aquest dimarts haver-se sentit “sols” davant “la pitjor crisi” del certamen en 26 anys i han demanat als gestors de Fira Barcelona garanties que una situació així no es torni a repetir. “Estem vius i hi ha festival”, han proclamat Ricard Robles, Enric Palau i Sergio Caballero, abans demanar-se “on eren els responsables que podien desactivar” el conflicte laboral amb el col·lectiu de ‘riggers’. Un conflicte que ha complicat la celebració del certamen i que, segons han exposat els seus impulsors, haurà tingut afectació els últims dies en la venda d’entrades, sobretot en l’àmbit estatal. Amb tot, els directors han reiterat que “tot està a punt” per a l’inici del festival, entre dimecres i dijous, després de “deu dies extremadament complicats”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca