El Parlament atorga la seva Medalla d’Or al director de Proactiva Open Arms i a Carola Rackete

Així ho ha decidit per unanimitat en la seva reunió setmanal la Mesa del Parlament

Publicitat

El Parlament ha decidit aquest dimarts atorgar la seva Medalla d’Honor en categoria d’Or del 2019 al director de l’ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, i a la capitana alemanya del vaixell de rescat de migrants Sea Watch 3, Carola Rackete.

Així ho ha decidit per unanimitat en la seva reunió setmanal la Mesa del Parlament, l’òrgan director de la Cambra catalana, i ho ha explicat en una roda de premsa el president de la institució, Roger Torrent, que ha destacat els mèrits dels dos guardonats.

Torrent ha defensat el paper d’Open Arms i de la capitana alemanya al mar Mediterrani, “on ha salvat milers de persones d’una mort imminent i ha contribuït a fer visible la tragèdia constant” que es viu en aquestes aigües.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca