Unió de Pagesos i Jarc exigeixen sancions per la incursió d’activistes en una granja

Jarc ha assegurat en un comunicat que (les incursions) "suposa(en) un risc contra la salut i el benestar dels animals"

Publicitat

La Unió de Pagesos i el Joves Agricultors Ramaders de Catalunya (Jarc) han reclamat a la Conselleria d’Interior de la Generalitat que sancioni l’entrada “il·legal” d’uns 160 activistes animalistes en una granja ramadera de Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona).

Jarc ha assegurat en un comunicat que “suposa un risc contra la salut i el benestar dels animals”, mentre que Unió de Pagesos ha afirmat, en nota de premsa, que aquest tipus d’incursions provoquen una situació d’indefensió per als treballadors de la instal·lació.

Unió de Pagesos ha apuntat que “no és la primera vegada que es produeixen accions d’aquest tipus” a Catalunya i ha recordat la de març en una granja porcina de Sant Pere de Vilamajor (Barcelona) i la d’abril en un escorxador de Riudellots de la Selva (Girona).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca