Unió de Pagesos i Jarc exigeixen sancions per la incursió d’activistes en una granja

Jarc ha assegurat en un comunicat que (les incursions) "suposa(en) un risc contra la salut i el benestar dels animals"

La Unió de Pagesos i el Joves Agricultors Ramaders de Catalunya (Jarc) han reclamat a la Conselleria d’Interior de la Generalitat que sancioni l’entrada “il·legal” d’uns 160 activistes animalistes en una granja ramadera de Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona).

Publicitat

Jarc ha assegurat en un comunicat que “suposa un risc contra la salut i el benestar dels animals”, mentre que Unió de Pagesos ha afirmat, en nota de premsa, que aquest tipus d’incursions provoquen una situació d’indefensió per als treballadors de la instal·lació.

Unió de Pagesos ha apuntat que “no és la primera vegada que es produeixen accions d’aquest tipus” a Catalunya i ha recordat la de març en una granja porcina de Sant Pere de Vilamajor (Barcelona) i la d’abril en un escorxador de Riudellots de la Selva (Girona).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes