La fiscalia estudia demanar que es reactivi l’euroordre contra Puigdemont en cas de sentència condemnatòria

El ministeri públic encara no ha pres cap decisió

Publicitat

La fiscalia estudia demanar que es reactivi l’euroordre contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont si la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O és condemnatòria, segons han confirmat fonts del ministeri públic a l’ACN després que ‘eldiario.es’ hagi donat per feta la petició. Les mateixes fonts subratllen que encara no s’ha pres cap decisió al respecte i recorden que es preveu que la sentència trigui bastant a sortir. Puigdemont està en situació de rebel·lia des del juliol del 2018. En cas que la fiscalia fes finalment la petició, seria el magistrat Pablo Llarena qui hauria de prendre la decisió de reactivar o no l’euroordre després dels anteriors intents fallits.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes