eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La fiscalia estudia demanar que es reactivi l’euroordre contra Puigdemont en cas de sentència condemnatòria

  El ministeri públic encara no ha pres cap decisió

  La fiscalia estudia demanar que es reactivi l’euroordre contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont si la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O és condemnatòria, segons han confirmat fonts del ministeri públic a l’ACN després que ‘eldiario.es’ hagi donat per feta la petició. Les mateixes fonts subratllen que encara no s’ha pres cap decisió al respecte i recorden que es preveu que la sentència trigui bastant a sortir. Puigdemont està en situació de rebel·lia des del juliol del 2018. En cas que la fiscalia fes finalment la petició, seria el magistrat Pablo Llarena qui hauria de prendre la decisió de reactivar o no l’euroordre després dels anteriors intents fallits.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca