Fira de Barcelona contra la vaga dels ‘riggers’

L'empresa vol substituir els muntadors dels elements aeris del Sónar en vaga

Fira de Barcelona ha contractat una altra empresa per substituir el muntadors dels elements aeris dels escenaris del Sónar en vaga. Així ho han confirmat a l’ACN fonts de la institució, qui han explicat que estan portant a terme els treballs des d’aquest dijous “amb tota normalitat”. Fira de Barcelona ha recordat que ja van anunciar que si finalment UTE Rigging no podia realitzar aquest servei, contractarien altres empreses per tal d’assegurar el muntatge, una possibilitat, segons Fira, que ja està prevista en el contracte amb el proveïdor actual. Així mateix, ha insistit en què aquesta contractació no vulnera el dret a la vaga. Els sindicat de ‘riggers’ han assenyalat que l’empresa contractada és ‘Evil Angels’.

Publicitat

Els muntadors especialitzats en estructures aèries subcontractats per Fira de Barcelona van iniciar aquest dijous la vaga amb què van amenaçar la setmana passada, després de constatar que la institució “no ha volgut asseure’s” per negociar les seves reivindicacions.

Fira de Barcelona ha confirmat que des d’aquest dijous s’ha substituït els treballadors de l’empresa UTE Rigging per una altra i s’estan muntant “amb normalitat” els elements aeris dels escenaris del Sónar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes