El TSJC obre el judici oral contra Torra per presumpta desobediència

Publicitat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decretat aquest divendres l’obertura del judici oral contra el president de la Generalitat, Quim Torra, per un presumpte delicte de desobediència en no haver acatat la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar els llaços grocs dels edificis de la Generalitat.

La interlocutòria del TSJC, recollida per Europa Press, declara la competència de la Sala Civil i Penal del tribunal per portar a judici l’acusació de la Fiscalia i l’acusació popular exercida per Vox.

Torra va declarar el 15 de maig davant del TSJC per aquesta causa, en què va admetre haver desobeït.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca