Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Colau trasllada als advocats de Forn la seva “plena disposició” a actuar perquè pugui exercir d’edil

  L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat una carta als advocats del líder del grup municipal de JxCat i exconseller empresonat, Joaquim Forn, en la qual expressa la seva “plena disposició” a dur a terme gestions perquè pugui exercir de regidor.

  “Tinc especial interès a traslladar-los la meva plena disposició a dur a terme les gestions que es considerin convenients i adequades” per permetre a Forn exercir les funcions de regidor, ha destacat Colau a la carta, consultada aquest divendres per Europa Press i adreçada a l’advocat i exconseller Francesc Homs.

  Colau ressalta que, en la seva condició d’alcaldessa i presidenta de la corporació municipal, té l'”obligació i voluntat ferma de dur a terme les actuacions necessàries per garantir el ple exercici dels drets de tots els membres de la corporació”, i de Forn en particular.

  “Entenem que així donem resposta a l’inequívoc compromís de defensa dels principis democràtics i dels drets polítics del conjunt de ciutadans de Barcelona”, subratlla la primera edil.

  Defensa que la participació de Forn en la sessió constitutiva de l’Ajuntament “es va ajustar en tot moment” a la normativa i als termes de l’autorització del Tribunal Suprem (TS), i recorda que ara és preceptiu fer un ple sobre l’organització municipal, que se celebrarà dimarts vinent a les 10.00 hores.

  JxCat ja ha sol·licitat que Forn pugui sortir de la presó per assistir a aquest ple, i la Fiscalia s’hi oposa perquè considera que existeix un “greu risc de reiteració delictiva” perquè torna a ocupar un càrrec públic.

  5,259FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,533SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca