Sánchez i Iglesias mantenen una conversa telefònica infructuosa

Els líders del PSOE i de Podem s’acusen mútuament d’obstaculitzar l’acord

Els líders del PSOE i de Podem, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, han mantingut una conversa telefònica aquest dijous que no s’ha traduït en cap avenç en la negociació de la investidura. El propi president del govern espanyol en funcions ho ha explicat en un missatge a Twitter on ha afirmat que ha trucat Iglesias “per negociar primer el programa i després la composició del govern”. “Hem de parlar de continguts i conèixer el grau de consens”, ha dit Sánchez, però “lamentablement (Iglesias) ha rebutjat la proposta. Seguirem intentant-ho”. Segons fonts de Podem, en aquesta conversa Iglesias ha transmès al president espanyol “la necessitat de dur a terme una negociació integral de govern de coalició” que no tingui “línies vermelles ni vetos”, però “Pedro Sánchez segueix inamovible en la seva posició. No està disposat a negociar el programa d’un govern de coalició ni a compartit responsabilitats de govern amb Podem proporcionals als vots”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca