Ecologistes alerten de l’aparició de peixos morts al Llobregat

Els ecologistes han posat la situació en coneixement del Cos d'Agents Rurals

Publicitat

Ecologistes en Acció del Baix Llobregat – Les Agulles han alertat de l’aparició, la tarda d’aquest dijous, de peixos morts al tram baix del riu Llobregat.

Segons han informat en un comunicat, els ecologistes han constatat l’aparició d’aquests animals al pont de la C-31 damunt de l’autovia de Castelldefels al municipi del Prat de Llobregat (Barcelona).

Els ecologistes han posat la situació en coneixement del Cos d’Agents Rurals i del consistori per demanar que facin les comprovacions necessàries davant d’un episodi amb “aparença d’haver patit una greu contaminació”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca