Borrell retreu al fundador del Crans Montana que és “insultant” que parli de “persecució política” als independentistes

El ministre d'Exteriors espanyol en funcions va enviar una carta a Jean-Paul Carteron on assegura que la seva acusació de "percussió política" a l'independentisme és "insultant"

Publicitat
El ministre d’Exteriors espanyol en funcions Josep Borrell ha retret al fundador del Crans Montana Jean-Paul Carteron que és “insultant” que parli de “persecució política” als independentistes. En una carta dirigida personalment a Carteron, Borrell li recrimina haver dit durant la seva presentació de l’expresident Carles Puigdemont com a ponent en el fòrum que els líders independentistes processats en el cas de l’1-O estan a la presó per pensar de manera diferent del govern espanyol. Així, a la missiva lamenta que Carteron negués “la qualitat de l’estat de dret” a Espanya i recorda que a Catalunya hi ha polítics amb les mateixes idees que els encausats que tenen “plena llibertat”.

“Expressar opinions polítiques, siguin quines siguin, no és punible a Espanya, ni en cap altre país democràtic”, defensa Borrell.

Puigdemont va participar per segon cop al Fòrum Crans Montana a finals de juny a Ginebra

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca