Barcelona Design Week 2019 supera els 67.000 visitants, 25.000 més que l’any anterior

Els organitzadors destaquen que la cita ha esdevingut "una de les Design Weeks de més rellevància a nivell europeu"

Publicitat

L’esdeveniment de disseny Barcelona Design Week ha superat en la seva darrera edició els 67.000 visitants, 25.000 més que l’any anterior. En les més de 120 activitats, la setmana del disseny de Barcelona, ha explicat l’organització, ha esdevingut “una de les grans fites culturals de la ciutat i una de les Design Weeks de més rellevància a nivell europeu”. El lema de l’edició d’enguany ha estat ‘Transicions’, un fenomen en el qual “es troba submergida la societat actual i que afecta a molts àmbits, un d’ells, el disseny”. Barcelona Design Week, que enguany es va celebrar del 12 al 20 de juny, està organitzat conjuntament el BCD Barcelona Centre de Disseny i l’associació Foment de les Arts i del Disseny (FAD), i compta amb la col·laboració del Museu del Disseny, l’impuls de l’Ajuntament i el suport de la Generalitat.

En un comunicat, s’ha ressaltat que el projecte del BCD en col·laboració amb The Creative Net, Disseny en Diagonal, va ser tot un èxit gràcies a la participació de gairebé 44.000 persones. Tot i que el epicentre es va situar, com cada any al Disseny Hub Barcelona, per on hi van passar més de 18.000 persones, han estat més de 100 les activitats que han tingut lloc al llarg de tota la ciutat.

L’organització ressalta que s’ha consolidat, Districte Disseny l’altra gran àrea del programa a càrrec també del BCD, destinada a portar el disseny a tota la ciutat, amb una participació de més de 5.000 ciutadans, en les més de 70 activitats relacionades amb el disseny que van tenir lloc als barris de Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca