La comèdia musical ‘El Jovencito Frankenstein’ dirigida per Esteve Ferrer arribarà l’11 d’octubre al Tívoli

L'espectacle es basa en la famosa pel·lícula homònima que Mel Brooks va dirigir l'any 1974

Publicitat

La comèdia musical ‘El Jovencito Frankenstein’ amb direcció del català Esteve Ferrer i produït per LETSGO arribarà l’11 d’octubre al Teatre Tívoli després de la seva estrena a Madrid. L’espectacle està basat en la famosa pel·lícula homònima que Mel Brooks va dirigir l’any 1974 i compta amb la col·laboració musical especial de la directora i coreògrafa, Susan Stroman. Brooks va plantejar el film com un homenatge a les adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Mary Shelley, ‘Frankenstein’ amb un to humorístic. Les entrades pel muntatge estan ja a la venda.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca