El Teatre-Auditori de Sant Cugat tanca la temporada del seu 25è aniversari amb més de 130.000 espectadors

Publicitat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) ha tancat la temporada 2018-2019 –en la qual ha commemorat el seu 25è aniversari– amb 131.331 espectadors, ha informat en un comunicat.

Durant la temporada, l’equipament ha programat 83 espectacles amb un total de 107 funcions que s’han traduït en una ocupació del 85%, i en la qual més de la meitat dels assistents, 71.919, han presenciat algunes de les cites de la programació estable.

Així mateix, 12.408 han visitat el teatre durant la celebració dels festivals Petits Camaleons, el Festival Nacional de Poesia i Sant Cugat Fantàstic, i la Programació Off ha arrossegat 24.791 persones.

La temporada es tancarà formalment el proper 21 de juliol amb l’actuació de Diana Krall amb el concert ‘Excepcional’, com l’anomenen des de fa tres anys per posar el punt i final.

Publicitat

De cara al setembre arrencarà una nova temporada, fins al gener del 2020, amb noms com Andrea Motis, Lizz Wright, Sweet California, Joan Dausà i l’humorista David Guapo, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca