El Secret VIDA torna aquest 2019 amb la segona edició, el 6 i 7 de desembre

Surten a la venda els abonaments de les edicions d’hivern i estiu

Publicitat
El Secret Vida celebrarà la segona edició el 6 i 7 de desembre i l’organització ha posat els abonaments a la venda aquest dimecres. Després de l’estrena de l’any passat, el festival d’estiu referent de la música ‘indie’ torna a apostar per un format hivernal caracteritzat per l’enigma del cartell. La previsió dels organitzadors és no revelar el nom dels artistes convidats i que el públic els descobreixi a mesura que pugin als escenaris de la finca Mas Solers. En paral·lel als abonaments del Secret Vida, aquest dimecres també han sortit a la venda els abonaments i entrades del Vida de l’estiu 2020, que se celebrarà del 2 al 4 de juliol amb Destroyer com a primer artista confirmat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes