Albert Rivera, hospitalitzat a Madrid per gastroenteritis aguda, probablement per salmonel·la

El líder de Cs haurà de romandre ingressat “per a la hidratació i antibioteràpia intravenosa”

Publicitat

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha estat ingressat aquest dimecres a l’hospital universitari H M Puerta del Sur, a Móstoles, després de patir un “quadre sincopal secundari a una gastroenteritis aguda, probablement per salmonel·la”, segons han informat fonts de Ciutadans. Rivera haurà de romandre ingressat “per a la hidratació i antibioteràpia intravenosa”. La durada d’aquest ingrés, segons les mateixes fonts, “variarà en funció de l’evolució clínica”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca