El Govern concedeix el Guardó Pau Casals a l’escultor Jaume Plensa

El guardó té l'objectiu de reconèixer personalitats rellevants en l'àmbit cultural català

Publicitat

La Generalitat ha aprovat, a proposta de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, concedir el Guardó Pau Casals a la projecció internacional de la cultura catalana i la seva representació a l’escultor Jaume Plensa.

La concessió del guardó a l’artista respon a la seva excel·lència en l’àmbit de les arts plàstiques, especialment en l’escultura, el llenguatge plàstic de la qual està estretament lligada amb la filosofia i la relació de l’home amb l’univers.

El guardó té l’objectiu de reconèixer personalitats rellevants en l’àmbit cultural català i té la intenció d’exercir durant dos anys, de manera altruista, sota la denominació de ‘llegat d’honor’, tasques de representació internacional de la cultura catalana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca