Corbyn reclama un nou referèndum sobre qualsevol acord pel Brexit

El líder dels laboristes avança que faran campanya per seguir a la UE si el pla no els satisfà

Publicitat

El líder del Partit Laborista, Jeremy Corbyn, creu que el nou primer ministre britànic hauria de tenir “la confiança” per sotmetre a referèndum el seu acord pel Brexit o una sortida sense acord. “En aquestes circumstàncies vull deixar clar que els laboristes faran campanya pel Remain davant un no acord o un acord tory que no protegeixi l’economia i els llocs de treball”, ha anunciat Corbyn, avançant que en aquest escenari farien campanya perquè el Regne Unit segueixi a la UE.

El líder a l’oposició ha enviat aquest missatge als conservadors quan es troben en ple procés per succeir Theresa May al 10 de Downing Street. Es disputen el càrrec l’exalcalde de Londres Boris Johnson i l’actual ministre d’Exteriors Jeremy Hunt.

El guanyador, que molts donen per fet que serà Johnson, se sabrà la setmana del 22 de juliol, moment en què es rellevarà May.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca