Qualitat i experimentació: els nous reptes de Deltebre Dansa a l’inici de la seva quinzena edició

El festival oferirà fins el pròxim 21 de juliol una cinquantena d'espectacles de 25 països, així com formació per a 150 professionals d'arreu del món

Publicitat

La dansa i el circ contemporanis tornen a situar el delta de l’Ebre com a escenari de projecció mundial amb la quinzena edició del festival Deltebre Dansa. Aquest dilluns al matí, els 150 ballarins professionals d’arreu del món que participen en les activitats formatives han participat en les primers classes. La inauguració, prevista a la nit, anirà a càrrec de la companyia granadina Vaivén Circo, amb l’espectacle d’acrobàcies ‘Do Not Disturb. No molestar’. Consolidat com a referent internacional, l’ideòleg i director del certamen, el ballarí i coreògraf Roberto Olivan, treballa ja amb la idea d’elevar els estàndards de qualitat així com introduir elements d’experimentació que permetin també enriquir l’oferta artística per a públics diversos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca