La sisena edició del Rock Fest aplega més de 80.300 persones

La propera edició serà el 2,3 i 4 de juliol de 2020 amb la banda alemanya de heavy metal Accept com a primera confirmació

Publicitat

El festival de rock dur i heavy metal Rock Fest ha tancat la seva sisena edició amb 80.394 assistents. Pel Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet hi han passat més de 50 grups entre els que han destacat ZZ Top, Def Leppard, Saxon, WASP, King Diamond o Demons & Wizards. Durant quatre dies la ciutat s’ha omplert de samarretes negres i cabells llargs per gaudir d’un dels festivals més importants del rock dur i el heavy metal a nivell internacional. El dia de més afluència ha estat diumenge, amb 22.341 espectadors que no s’han perdut bandes com Def Leppard o Europe. Dissabte es van aplegar a Can Zam 21.008 persones, divendres 19.397, i el dia de l’obertura, dijous, 17.648 assistents. La propera edició del Rock Fest se celebrarà el 2,3 i 4 de juliol de 2020 i les entrades ja són a la venda. El primer grup confirmat són els alemanys Accept.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes