L’indie electrònic de Hot Chip imposa ritme al festival Vida

Fat White Family i Sleaford Mods coprotagonitzen el primer dia del certamen

La cara i la creu. Si José González ha recollit el públic en la calma del seu folk, el segon dels caps de cartell del dia, Hot Chip, ha injectat ritme al festival. La banda britànica liderada per Joe Goddard i Alexis Taylor ha ofert un directe contundent que ha fet ballar ja superada de llarg la mitjanit l’esplanada del recinte de la Masia d’en Cabanyes. Amb dues dècades de treball i set àlbums al mercat, la banda ha repassat la seva dilatada trajectòria amb temes de gran part dels seus discos: ‘A bath full of Ecstasy’, ‘In our heads’, ‘One life stand’, ‘Made in the dark’, ‘The US Sessions’ i ‘The warning’. La banda de rock britànic Fat White Family i el duet Sleaford Mods s’han deixat notar també el primer dia del certamen.

El concert de Hot Chip ha començat amb una declaració d’intencions, ‘Huarache Lights’, del disc ‘Why make sense?’, seguida de ‘ One Life Stand’ i ‘Night&Day’. Posteriorment, han enfilat un repertori variat amb algunes de les peces que els han catapultat fins a la primera línia del panorama musical internacional i en què han mostrat una sincronia mecànica dalt l’escenari. ‘Over and over’, ‘Hungry child’, ‘Boy from school’ i ‘Spell’ han estat alguns dels himnes que han ressonat a la Masia d’en Cabanyes.

La recta final del concert l’ha encarrilat la versió de ‘Sabotage’ de Beastie Boys, seguida de ‘Look at where we are’ i ‘I feel better’, que ha tancat l’actuació.

Fat White Family i Sleaford Mods, coprotagonistes

Just abans de Hot Chip, ha estat el torn dels sempre polèmics Fat White Family, que aquest 2019 han tornat a la càrrega després de tres anys de silenci discogràfic amb ‘Serfs Up!’. El 2016 el trio va publicar ‘Songs for our mothers’, un disc que han repassat en la seva actuació al Vida.

El torn ha passat després a l’escenari La Masia, on el duet anglès Sleaford Mods, format per Jason Williamson i Andrew Robert Lindsay Fearn, han defensat el seu enèrgic directe.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Mauri no ha vist el diàleg de Sánchez per “per cap banda”

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, no confia en una sortida dialogada al conflicte polític entre Catalunya i l'Estat i assegura que mentre el...

Bonvehí aposta per fer un partit que “governi bé les institucions”

El president del PDeCAT, David Bonvehí, considera que "l'excepcionalitat" de Junts per Catalunya "ha passat" i que ara "hi ha necessitat de tenir una...

Torrent critica que l’independentisme s’ha agafat “excessivament a la retòrica”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha lamentat que els partits independentistes s'hagin centrat durant la legislatura "en una lògica més de competició que...

Així serà el nou curs escolar: Les entrades, el patí, menjadors i accés de les famílies

El curs vinent les entrades, sortides i hores del pati seran esglaonades, els menjadors s'organtizaran en base als grups estables i mantenint la distància...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca