El Tricicle i la companyia Vivancos obriran la temporada de tardor del Centre Cultural Terrassa

Els dies 12, 13 i 14 de setembre, en quatre funcions, El Tricicle pujarà a l'escenari per repassar els seus 40 anys de carrera

Publicitat

El trio d’humoristes catalans del Tricicle i la companyia Los Vivancos seran els encarregats d’obrir la temporada de tardor del Centre Cultural Terrassa, que arrencarà a mitjans de setembre.

Els dies 12, 13 i 14 de setembre, en quatre funcions, El Tricicle pujarà a l’escenari per repassar els seus 40 anys de carrera i Los Vivancos faran dues representacions el dia 21 de ‘Nacidos para bailar’, una fusió de flamenc, percussió, violins i claqué, amb llums i estructures metàl·liques, segons ha informat en un comunicat.

Una altra de les cites destacades serà l’actuació de la compositora Sofía Ellar, que el 7 de novembre pararà a Terrassa en el seu tour ‘Bañarnos en vaqueros’.

La temporada es completa amb una vintena d’actuacions més de diversos àmbits, també música amb la visita dels cantants catalans Juddit Nedderman, Gerard Quintana i Beth -l’exconcursant d’OT-, el circ amb Josafat -l’adaptació catalana del Geperut de Notre Dame-, l’actuació de l’asturià Carlos Martínez, el tribut a John Williams amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i la reunió de ballarins de l’American Ballet Theatre, entre d’altres propostes.

Publicitat

El Centre Cultural Terrassa ha tancat la temporada de primavera amb un rècord d’assistència, 22.117 espectadors, entre els quals ha despuntat la programació de dansa amb 6.892 usuaris i una mitjana d’ocupació del 95%.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes