El festival Reggaeton Barcelona suspèn els concerts anunciats aquest dissabte a Badalona

L’organització diu que no ha aconseguit un espai amb mínimes condicions de seguretat

Publicitat
El Reggaeton Barcelona Summer Edition, programat per aquest dissabte 6 de juliol a Badalona, ha quedat suspès “per causes alienes a la voluntat de l’organització i dels artistes convidats”. Segons un comunicat difós per la direcció a les xarxes socials, l’empresa que gestiona l’espai Skate Agora –on s’havien de celebrar les dotze hores de concerts-, no tenia els permisos necessaris per acollir la festa. Davant aquesta situació, els organitzadors asseguren que han buscat un espai alternatiu amb mínimes condicions de seguretat, el qual finalment no han aconseguit. “Demanem disculpes al nostre públic, treballadors i patrocinadors”, afegeix la direcció del Reggaeton Barcelona, que preveu anunciar en breu una nova data i lloc.
El festival havia d’arrencar aquest dissabte a les dotze del migdia i estava previst que s’allargués fins la mitjanit amb un cartell encapçalat per Nicky Jam i Lunay. L’organització tenia previst acollir prop de 10.000 persones, però a mitjans d’aquesta setmana encara no tenia confirmat l’espai on celebrar el festival. Si bé havia anunciat tres indrets diferents –Skate Agora, la platja i el Turó d’en Caritg-, cap d’ells havia rebut el vistiplau de l’administració pública.

Aquest divendres, a falta de menys de 24 hores per l’inici de l’esdeveniment, la direcció del Reggeaton Barcelona ha desistit i ha donat el festival per suspès fins a nou avís. Segons un comunicat oficial, la setmana que ve anunciaran una nova data i concretaran tots els detalls de la reubicació, mentre garanteixen que les entrades ja adquirides seran igualment vàlides.

Al mateix temps, preveuen obrir un telèfon de contacte i una adreça de correu electrònic per a què els afectats puguin traslladar els seus dubtes i reclamacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca