Bad Gyal presenta ‘Santa Maria’ amb el cantant jamaicà Busy Signal

'Bad Gyal SoundSystem' serà presentat el 20 de juliol en el Festival Sónar de Barcelona

La cantant catalana Bad Gyal ha presentat la cançó ‘Santa Maria’ juntament amb l’artista jamaicà Busy Signal, en el primer llançament internacional a través dels segells Interscope i Aftercluv, amb els quals Bad Gyal va signar fa uns mesos.ç

Publicitat

Segons un comunicat aquest divendres, ‘Santa Maria’ ha estat produïda per Cadenza, també productor de Más Raro i compta amb la veu de Busy Signal, conegut per l’èxit Watch Out For This amb Major Lazer.

Bad Gyal presentarà el seu nou xou, ‘Bad Gyal SoundSystem’, el 20 de juliol en el Festival Sónar de Barcelona, i després passarà per l’Arenal Sound de Borriana i tindrà després dates internacionals en el MOMA PS1 de Nova York i l’Hellow Festival de Monterrey, Mèxic.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes