SWAB Barcelona 2019 Presenta SWAB READING

Així serà el programa en paper de la fira d'art contemporani

Publicitat

Swab Barcelona presenta Swab Reading, un programa dedicat a explorar la publicació com a mitjà artístic i el llibre com a objecte expositiu. Quatre projectes internacionals presenten les seves respectives aproximacions a la edició en una secció que, un any més, funciona com a plataforma per a aquest tipus de disciplines. Els expositors d’aquest any són:

 

-Dilalica. Barcelona.

Dilalica. Barcelona

-Highchair Editions. Londres

Highchair editions. Londres
Publicitat

-Monorhetorik. Amsterdam

Monorhetorik. Amsterdam

-Paranoia Publishing. Estonia

;paranoia publishing. Estonia

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca