Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  J. A. Bayona dirigirà els dos primers capítols de la sèrie basada en ‘El senyor dels anells’ per a Amazon

  "No puc esperar per dur l'audiència d'arreu del món a la Terra Mitjana", ha publicat a Twitter el director barceloní

   J. A. Bayona, el realitzador de pel·lícules com ‘Jurassic World: El reino caído’ o ‘Un monstre em ve a veure’, dirigirà els dos primers capítols de la sèrie basada en ‘El senyor dels anells’ que produirà Amazon Studios. Així ho ha anunciat el mitjà digital ‘Deadline’ i ho ha confirmat el mateix director al seu compte de Twitter. “No puc esperar per dur l’audiència d’arreu del món a la Terra Mitjana i fer-los descobrir les meravelles de la Segona Era amb una història mai vista”, ha publicat a la popular xarxa social. Bayona també hi reverencia el creador d’aquest univers, J. R. R. Tolkien, al qual considera l’artífex “d’una de les històries més extraordinàries i inspiradores de tots els temps”.

  Bayona també exercirà de productor executiu de la sèrie, al costat de la seva sòcia de producció Belén Atienza.

  No serà la primera experiència del director barceloní amb les sèries televisives, que ja va dirigir els dos primers capítols de la sèrie ‘Penny Dreadful’.

  5,259FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,533SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca