J. A. Bayona dirigirà els dos primers capítols de la sèrie basada en ‘El senyor dels anells’ per a Amazon

"No puc esperar per dur l'audiència d'arreu del món a la Terra Mitjana", ha publicat a Twitter el director barceloní

Publicitat
 J. A. Bayona, el realitzador de pel·lícules com ‘Jurassic World: El reino caído’ o ‘Un monstre em ve a veure’, dirigirà els dos primers capítols de la sèrie basada en ‘El senyor dels anells’ que produirà Amazon Studios. Així ho ha anunciat el mitjà digital ‘Deadline’ i ho ha confirmat el mateix director al seu compte de Twitter. “No puc esperar per dur l’audiència d’arreu del món a la Terra Mitjana i fer-los descobrir les meravelles de la Segona Era amb una història mai vista”, ha publicat a la popular xarxa social. Bayona també hi reverencia el creador d’aquest univers, J. R. R. Tolkien, al qual considera l’artífex “d’una de les històries més extraordinàries i inspiradores de tots els temps”.

Bayona també exercirà de productor executiu de la sèrie, al costat de la seva sòcia de producció Belén Atienza.

No serà la primera experiència del director barceloní amb les sèries televisives, que ja va dirigir els dos primers capítols de la sèrie ‘Penny Dreadful’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca