eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El creuer Norwegian Pearl es queda al Port de Barcelona per una avaria

  El creuer transportava uns 2.700 passatgers, als quals la companyia nord-americana Norwegian Cruise Line ha ofert diverses opcions de compensació

  El creuer Norwegian Pearl es troba aturat al Port de Barcelona per una avaria i s’hi quedarà fins que sigui reparat, han informat diverses fonts de l’enclavament portuari a Europa Press.

  Una fallada elèctrica ha provocat l’avaria del vaixell, que es troba aturat a la terminal A del Port de Barcelona i es canviarà a una altra al llarg d’aquesta setmana.

  Publicitat

  El creuer transportava uns 2.700 passatgers, als quals la companyia nord-americana Norwegian Cruise Line ha ofert diverses opcions de compensació, segons ha explicat en una publicació a Twitter recollida per Europa Press.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca