El creuer Norwegian Pearl es queda al Port de Barcelona per una avaria

El creuer transportava uns 2.700 passatgers, als quals la companyia nord-americana Norwegian Cruise Line ha ofert diverses opcions de compensació

Publicitat

El creuer Norwegian Pearl es troba aturat al Port de Barcelona per una avaria i s’hi quedarà fins que sigui reparat, han informat diverses fonts de l’enclavament portuari a Europa Press.

Una fallada elèctrica ha provocat l’avaria del vaixell, que es troba aturat a la terminal A del Port de Barcelona i es canviarà a una altra al llarg d’aquesta setmana.

El creuer transportava uns 2.700 passatgers, als quals la companyia nord-americana Norwegian Cruise Line ha ofert diverses opcions de compensació, segons ha explicat en una publicació a Twitter recollida per Europa Press.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca