Vertigo posa a la venda “La princesa Mononoke”

El clàssic de l'Estudi Ghibli arriba a les botigues en DVD i BluRay

Publicitat

La distribuïdora Vertigo ha posat avui a la venda el clàssic de l’estudi d’animació japonès Ghibli; La princesa Mononoke. El film, doncs, es podrà trobar en DVD i BluRay a les millors botigues.

Mentre protegeix al seu poble d’un furiós déu-verro, el jove guerrer Ashitaka s’afligeix amb una maledicció mortal. Per tal de trobar la cura que salvarà la seva vida, viatja a les profunditats sagrades del regne del Gran Bosc, on es troba amb San (la princesa Mononoke), una nena criada per llops.

Ashitaka es troba així atrapat enmig d’una batalla entre els humans que exploten mines de ferro i els habitants fantàstics del bosc.

Publicitat

Haurà de convocar als poders espirituals i tot el seu coratge per a evitar que l’home i la naturalesa es destrueixin l’un a l’altre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca