Turquia deté nou estrangers per la seva presumpta pertinença a Estat Islàmic

De moment no han transcendit les identitats ni nacionalitats dels detinguts. Tots ells havien participat en les operacions d'Estat Islàmic a Síria i l'Iraq.

Publicitat

Les autoritats de Turquia han anunciat aquest dimarts la detenció de nou presumptes membres del grup gihadista Estat Islàmic, tots ells de nacionalitat estrangera, en una operació a la província de Kayseri (sud).

La policia ha dut a terme operacions a diversos habitatges després que un tribunal emetés ordres d’arrest contra deu sospitosos, segons ha informat el diari turc ‘Hurriyet’.

De moment no han transcendit les identitats ni nacionalitats dels detinguts. Tots ells havien participat en les operacions d’Estat Islàmic a Síria i l’Iraq.

L’operació ha tingut lloc dies després de la detenció de set membres destacats del grup gihadista a la província de Sanliurfa (sud-est). La Direcció de Seguretat provincial va afirmar que els sospitosos preparaven atemptats al país.

Publicitat

Les forces de seguretat turques han dut a terme centenars d’operacions contra el grup en els últims anys. Més de 300 persones han perdut la vida a Turquia en atacs reivindicats pel grup gihadista.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca